KONYA / SELÇUKLU - Beyhekim İmam Hatip Ortaokulu

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

·     Katılımcı yönetim anlayışı ile Orta Okul eğitim-öğretim faaliyetlerinde yakaladığımız kaliteyi sürekli iyileştirerek, KaliteYönetim Sistemi şartlarına uyarak, veli memnuniyetini artırmak.

·     Belirlenen Kalite Hedeflerini yakalayarak "Her öğrenci öğrenebilir" ilkemizle, öğrencilerin öğrenme düzeylerini üst düzeyde gerçekleştirmek.

·     Bireysel farklılıkları dikkate alan öğrenme süreçleriyle, her bir öğrenciye başarı duygusunu tattırmak.

·     Öğrencilerin yeteneklerini gerçekleştirip, geliştirebileceği öğrenme çevresi oluşturmak.

·     Veli beklentilerini dikkate alarak eğitim bilimlerinin ilkeleri kapsamında bunlara cevap vermek.

·     Öğrencilerin farklılıklarından kaynaklanan ihtiyaçları, onların özellikleriyle donanmış öğretim metotları ile karşılamak.

·     Kurumlarımızın eğitim-öğretim faaliyetlerini tanımlanabilir, ölçülebilir, yönetilebilir ve geliştirilebilir anlayışla sürdürmek.

·     Kalite Yönetim Sistemi için Sürekli iyileştirme faaliyetlerimizle, tüm süreçlerimizi geliştirmek için çalışmak.

·     Güçlü kurum kültürü ve kurumsal yapısı ile çevresinde başarı gücü yüksek eğitim kurumu olmaya çalışmak.

·     Mezunlarımız ile kurumumuz arasındaki bağın kalıcılığını sağlayacak faaliyetlerde bulunmak.

·     Velilerimiz ile öğrenen organizasyon anlayışını, kurum kültürü haline getirip sürekli geliştirmek.

·     Teknolojik gelişmeleri takip ederek yenilikleri kurumumuzda aktif olarak kullanmak.

·     Velilerimizin memnuniyetlerini sağlayacak şekilde yasal şartlara uygun olarak çözüme kavuşturmak.

·     Kendisi ve yaşadığı toplum için bilgili, kültürlü, başarılı, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlerini koruyan, kendine güvenen, geleceğe yön verecek inançlı gençler yetiştirmek,

·     İnsanlığa hizmeti ibadet sayan, geleceğinizi emanet edeceğimiz bir nesil yetiştirmek,

Yayın: 22.09.2020 - Güncelleme: 29.09.2020 15:50 - Görüntülenme: 667